Algemene voorwaarden

Verzenden

Verzenden : Gebeurt dagelijks van maandag tot vrijdag, waardoor wij u een snelle levering kunnen garanderen.  U kunt uw bestelling ook naar een ander adres dan het factuuradres laten zenden.
Zo kunt u eventueel uw cadeau, mooi ingepakt door ons laten verzorgen.
Voor het verzenden binnen Nederland worden u geen kosten berekend. De verzending gebeurt  per pakketpost met track en tracé code.
Buiten Nederland worden alle portokosten doorberekend.  Afhankelijk van het land worden u hiervoor  de kosten aangegeven .

Retourneren

Mochten de boeken beschadigd zijn aangekomen, dan verzoeken wij u ons zo snel mogelijk daar bericht over te sturen.  Na toestemming kunt u de boeken naar ons terugsturen.  Vervolgens ontvangt  U na teruglevering van ons indien mogelijk een nieuw exemplaar.

Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en inclusief BTW.

Privacy verklaring

Pictures Publishers respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en zal de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo goed mogelijk te kunnen behandelen.
U kunt zich ten alle tijden afmelden en uw gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.

Hoe te betalen

Betalingen binnen Nederland kunnen gedaan worden met vooruitbetalen, iDeal of met creditcard.
Betalingen buiten Nederland kunnen plaatsvinden met creditcard of via vooruitbetalen(BIC: ABNANL2A, IBAN NL81ABNA0522279112).
Uw creditcardgegevens worden versleuteld verzonden via een beveiligde SSL verbinding.

Copyright

De pictures publishers website geniet auteursrechtelijke bescherming. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Vrijwaring

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Boek Design. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Hoewel bij de samenstelling van deze site de grootste zorgvuldigheid betracht is, kan Boek Design niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Boek Design aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.
Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Boek Design, welke geen eigendom zijn van Boek Design, maar deze zijn alleen ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Boek Design. Hoewel Boek Design uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.
Boek Design sluit alle aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die verband houdt met de website.

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op deze Voorwaarden en alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Alle geschillen tussen partijen worden uitsluitend voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in de regio Brabant.
Winkelwagen
Scroll naar boven